5000 грн у кредит

Інформація, що підлягає розкриттю відповідно до вимог чинного законодавства, розміщена в розділі Розкриття інформації
Необхідність взяти 5000 грн у кредит може виникнути у різних життєвих ситуаціях, як приємних, так і не дуже. Наприклад, ви хочете зробити подарунок на день народження дорогій для вас людині, але, як на зло зарплату затримують. Що робити, коли гроші потрібно терміново буквально на кілька днів? Або інша ситуація, менш приємна – ви зламали ногу, потрібні терміново гроші на обстеження та лікування. Де брати необхідну суму, яка потрібна терміново і, швидше за все, на короткий термін?

Де можна взяти 5000 грн. у кредит

Згідно з наявною незалежною статистикою, у ситуації, коли потрібно оформити 5000 грн у кредит, позичальники, як правило, звертаються до МФО (мікрофінансові організації). Середньопопулярна статева МФО найчастіше видає кредит розміром 4-5 тисяч гривень.

Взяти 5000 грн у кредит можна, як через сайт МФО (попередньо зареєструвавшись на ньому), так і в найближчому офісному відділенні організації, якщо є поблизу. Другий варіант можуть розглядати жителі великих міст, оскільки МФО зазвичай не розміщують свої офіси у населених пунктах із відносно невеликою кількістю населення (50-100 тисяч і менше).

Більшість сучасних МФО видають кредити виключно через свої сайти, і не розпорошуються на офісні відділення, які вимагають додаткових витрат, які не завжди можуть бути виправдані.

Оформлення кредиту в 5000 грн на сайті МФО у більшості користувачів не спричинить труднощів. Спочатку потрібно пройти стандартну процедуру реєстрації, потім подати заявку на кредит, вказавши суму та термін кредитування, дочекатися винесеного рішення (схвалюються до 90% поданих заявок), підписати електронний кредитний договір, після чого необхідну суму буде зараховано на банківську картку позичальника. Весь процес, починаючи від реєстрації і до отримання грошей, зазвичай займає не більше 1 години.
Якщо ж у вас виникли додаткові питання - зверніться на гарячу лінію сервісу Money4You за телефоном
0 800 330 024