4000 грн у кредит

Інформація, що підлягає розкриттю відповідно до вимог чинного законодавства, розміщена в розділі Розкриття інформації
У яких випадках може знадобитись 4000 грн у кредит? Швидше за все, для придбання якоїсь речі, на яку немає «вільних» грошей у сімейному бюджеті. Що це може бути? Ну, наприклад, купівля бюджетного смартфона. Або ж така необхідність може виникнути, якщо знадобилося якесь лікування, наприклад, позаплановий похід до стоматолога чи необхідність лікарської терапії для лікування, скажімо, грипу.

Де взяти 4000 грн у кредит

Як показує практика, найчастіше 4000 грн. у кредит оформлюють у МФО (мікрофінансових організаціях). Згідно з підсумковою річною зведеною статистикою у провідних МФО середній розмір кредиту лежить у діапазоні 4-5 тисяч грн.

Кредит 4000 грн можуть оформити повнолітні громадяни України, які мають паспорт та довідку з податкової інспекції про присвоєння ідентифікаційного коду. Єдина проблема, з якою може зіткнутися потенційний позичальник, який хоче взяти в кредит 4000 грн у МФО, полягає в тому, що це складно буде зробити з «чистою» або сильно зіпсованою кредитною історією.

У таких випадках фахівці рекомендують звертатися відразу в кілька різних МФО, сподіваючись, що в одній із них заявку «проблемного» позичальника буде схвалено.

Альтернатива МФО

Якщо оформити кредит у МФО не вийшло, а друзі та знайомі відмовили позичити потрібну суму грошей, залишається єдина реальна можливість – похід у ломбард, де позичальник не цікавитиметься його кредитною історією. Отримати кредит у ломбарді можна за умови наявності заставної цінності необхідної вартості.
Якщо ж у вас виникли додаткові питання - зверніться на гарячу лінію сервісу Money4You за телефоном
0 800 330 024