3000 грн y кредит

Інформація, що підлягає розкриттю відповідно до вимог чинного законодавства, розміщена в розділі Розкриття інформації
Взяти 3000 грн у кредит в умовах сучасного життя можна без проблем у МФО чи ломбарді. Така сума може знадобитися, скажімо, для термінового придбання якоїсь речі, без якої важко обійтися. Ну, наприклад, зламався змішувач на кухні. Що робити, якщо "вільних" грошей на його покупку зараз немає?

Купувати щось дуже дешеве немає сенсу, оскільки його доведеться дуже швидко знову міняти. Купувати щось дороге людина, яка не має грошей, точно не буде. Залишається середній бюджетний варіант із оптимальним співвідношенням ціна/якість, який якраз і вимагатиме 3000 грн у кредит.

Як взяти 3000 грн у кредит

Щоб взяти 3000 грн у кредит у ломбарді знадобиться наявність цінної речі, яку позичальник залишить у ломбарді як заставу на час користування кредитними коштами. При цьому клієнт повинен розуміти, щоб ломбард дав кредит у 3000 грн, реальна вартість застави має бути в 2-3 рази більшою, оскільки ломбард не хоче мати проблем із реалізацією застави у разі, якщо позичальник вчасно не розрахується за своїм кредитом. З іншого боку, така різниця між реальною вартістю застави та сумою кредиту є досить сильним стимулом для позичальника, щоби вчасно розрахуватися за кредитом.

Для того, щоб взяти кредит 3000 грн у МФО, достатньо вказати свої паспортні дані, надати номер ІПН, підтвердити номер мобільного телефону. Щоправда, у позичальника можуть виникнути проблеми з оформленням кредиту, якщо має погану кредитну історію. У такому разі фахівці рекомендують подавати одночасно кілька заявок у різні МФО, можливо, в одній із них кредит отримає схвалення.
Якщо ж у вас виникли додаткові питання - зверніться на гарячу лінію сервісу Money4You за телефоном
0 800 330 024