2000 грн у кредит

Інформація, що підлягає розкриттю відповідно до вимог чинного законодавства, розміщена в розділі Розкриття інформації
Взяти 2000 грн у кредит можна практично у будь-якій МФО (мікрофінансовій організації) протягом кількох хвилин. Як правило, такі кредити люди беруть на 2-4 дні, щоб «дожити до зарплати». У складних сучасних умовах, коли багато українців зазнають серйозних фінансових проблем, 2000 грн у кредит – це чи не повсякденна практика десятків тисяч позичальників.

Як взяти 2000 грн у кредит

Щоб взяти 2000 грн. у кредит, необхідно бути зареєстрованим клієнтом МФО. Пройти реєстрацію можна на сайті МФО, або в найближчому офісному відділенні, за умови його існування як такого (багато сучасних МФО не мають офісів, надаючи кредити виключно у віддаленому режимі онлайн через свій сайт).

На українському ринку мікрокредитування працюють десятки різних МФО. З часом якісь організації йдуть з ринку, на їхнє місце приходять нові гравці, які намагаються витримати високу конкуренцію, надаючи своїм клієнтам унікальні послуги, яких може бути не в інших МФО.

Після завершення реєстрації, на яку йде близько 20-30 хвилин (час залежить від ступеня досвідченості позичальника), клієнт отримує доступ до свого персонального кабінету, з якого можна подати заявку на надання кредиту.

Кому схвалюють заявку на кредит

Як показує практика, користувачі, які подали заявку на кредит у 2000 грн., зазвичай отримують позитивний вердикт від адміністрації МФО. На аналіз та схвалення заявки клієнта йде 10-20 хвилин, після чого позичальнику (у разі позитивного рішення за його заявкою) залишається підписати електронний кредитний договір і чекати, доки гроші будуть зараховані на його банківську картку (цей процес зазвичай займає менше 5 хвилин).
Якщо ж у вас виникли додаткові питання - зверніться на гарячу лінію сервісу Money4You за телефоном
0 800 330 024