1000 грн у кредит

Інформація, що підлягає розкриттю відповідно до вимог чинного законодавства, розміщена в розділі Розкриття інформації
1000 грн. у кредит, це, мабуть, найменша сума, яку зараз просять позичити українці. Якщо проводити аналогію з часами СРСР, нинішні 1000 грн. – це аналог радянського «червонца» (10 руб). Справді, якщо раніше радянські громадяни купували хліб за 16 чи 20 копійок, то зараз ця сума зросла приблизно у 100 разів і продовжує зростати.

Звичайно ж, за часів «великого і могутнього» ніхто не брав кредити в банках розміром 10 рублів. Зазвичай «червонець» займали у сусідів, друзів, знайомих, цієї суми цілком вистачало, щоби протягнути до зарплати 3-4 дні. Зараз 1000 грн зайняти у сусідів, друзів, знайомих не завжди можливо з тієї причини, що вони найчастіше мають фінансові проблеми.

Де можна взяти 1000 грн. у кредит

У сучасних умовах взяти 1000 грн у кредит можна або у ломбарді, або у МФО (мікрофінансовій організації). Кожен із варіантів має свої «плюси» та «мінуси».

«Плюси» ломбарду – мінімум документів (потрібний лише паспорт). Другий важливий момент, ломбард абсолютно не цікавить кредитна історія позичальника. Взяти кредит у ломбарді може будь-хто, за умови, що йому є, що закласти в ломбард під кредит.

Цінна річ, яка відіграватиме роль застави під кредит, - це і є головний мінус кредитування в ломбарді. Позичальник повинен мати щось цінне, з яким він готовий на якийсь час (або назавжди) розлучитися, щоб отримати кредит.

Щоб взяти 1000 грн у кредит у МФО, не потрібна ні застава, ні поручителі, ні довідки про доходи. Кредит можна оформити в режимі онлайн у будь-який зручний час протягом 1 години, найчастіше швидше. Головний «мінус» кредитування в МФО – дуже висока відсоткова ставка, яка дуже стимулює позичальника до якнайшвидшого повернення грошей.
Якщо ж у вас виникли додаткові питання - зверніться на гарячу лінію сервісу Money4You за телефоном
0 800 330 024